Tour de Parkstad

Op woensdag 18 april is de campagne op tour geweest door Parkstad. We hebben veel mensen gesproken en gelukkig veel enthousiaste reacties gekregen! In Brunssum, Landgraaf, Kerkrade en Heerlen hebben we inmiddels een aantal mooie, nieuwe partners erbij! 

We begonnen onze dag in de rustige, natuurrijke omgeving van het BloteVoetenPark in Brunssum. Zij zijn zelf erg bewust bezig met het belang van een gezonde leefstijl, waaronder gezonde voeding, voldoende bewegen en voldoende rust en ontspanning. Zij willen de campagne graag steunen door mensen die de MijnBreincoach app hebben gedownload korting aan te bieden op een gezond rondje wandelen in het park. Geniet bovendien daarna van een gratis kopje koffie of thee op hun mooie terras. Meer informatie volgt binnenkort! 

Ook zijn wij erg trots om bibliotheek Landgraaf als partner te mogen noemen. Zij zijn maatschappelijk betrokken bij veel projecten en hebben sinds kort een geheugenpunt opgezet in de bibliotheek, met onder andere informatie over preventie van dementie. Wij zijn blij dat wij mogen aansluiten bij dit initiatief! Heb jij onze banner al zien staan in de bibliotheek?

De campagneposters en folders zijn inmiddels op veel plekken te vinden in Limburg. Ben jij ze al tegengekomen? In Landgraaf zijn ze sinds kort te vinden bij huisartsenpraktijk Snijders, Medisch Centrum Putstraat, Fysiotherapie Schaesberg, Paffen+ verzekeringen en financiële diensten, Dierenkliniek Landgraaf en gemeente Landgraaf. In Brunssum kan je terecht bij de gemeente Brunssum en Zuyderland Medisch Centrum en in Kerkrade bij Heton Sport en het Museumplein Limburg. Mondriaan Zorg, Meander Groep Zuid Limburg en Cicero Zorggroep gaan de folders en posters bovendien verspreiden op hun vele locaties. 

Heb jij al posters kunnen spotten in jouw omgeving? Wij zijn erg benieuwd, laat het ons weten! 

BloteVoetenPark.jpeg
Paffen+.jpeg
Bibliotheek Landgraaf.jpeg

Deel deze pagina