Kuiergroep DJA Zundert van start!

Op vrijdagmiddag 12 november heeft de nieuw opgerichte Kuiergroep 'De Jonge Atleet' zijn eerste wandeling gemaakt. 
De Kuiergroep is een wandelgroep voor mensen met dementie die fysiek nog goed in staat zijn om zelf een ronde van ongeveer één uur te wandelen. 

Om deel te kunnen nemen aan de Kuiergroep is het van belang dat de wandelaar dementie heeft en zelfstandig naar de DJA-accommodatie kan komen of gebracht kan worden. Degene die de wandelaar brengt mag meewandelen, of mag op de accommodatie blijven en daar van een kopje koffie/thee genieten samen met andere mantelzorgers of even terug naar huis gaan om later de wandelaar weer op te halen.

De Kuiergroep wandelt eens in de 14 dagen op vrijdagmiddag en vertrekt vanaf de DJA-Accommodatie aan de Akkermolen in Zundert. De wandeling start dan om 14.00 uur. Na afloop drinken we met zijn allen gezellig een lekker kopje koffie of thee. De wandelaars worden begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers.
Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden of om mee te wandelen dan kunt u zich aanmelden om een keertje vrijblijvend mee te wandelen bij Karin van den Broek via mailadres: karinvandenbroek@hotmail.com


Deel deze pagina