Inspiratie

Wil jij graag helpen om de campagne onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen? Lees op deze pagina meer over wat er tot nu toe in gang is gezet, en doe inspiratie op hoe je zelf een steentje kan bijdragen. 

Meer weten? Mail ons: preventie@ggdwestbrabant.nl


E-mail banner

Hoeveel mails sturen en ontvangen we per dag? Voor de meesten van ons is dat best veel. Daarom is mail een hele doeltreffende, én makkelijke, manier om mensen te bereiken. Download één van de mailbanners en plaats deze in je handtekening onder aan je mail. 

E-mail West-Brabant
Voorbeeld e-mail West-Brabant

Social media

Ook op Facebook en LinkedIn vragen wij aandacht voor de campagne.
Volg ons op Facebook en deel de berichten. Hoe meer exposure hoe beter!

20221004 FB bericht WZZHM.JPG
Facebook bericht GGD West Brabant

Posters 

Deze ouderwetse vorm van campagne voeren werkt nog altijd goed! Je kunt de posters meteen downloaden op deze website. Hang ze op een zichtbare plek! (bijvoorbeeld: op je raam an de straatkant, in een winkel, sportclub, bedrijf). Dankjewel!

Per gemeente is een beperkt aantal campagnematerialen beschikbaar.Mocht je budget beschikbaar hebben, dan drukken wij de posters graag bij.

 

Dost_market_Roermond-003b1667.jpeg
915aa948-2e6a-4ced-b9f5-7aa0e2237db4.jpeg
Posters voor het raam

Interview of berichten?

Maak je gebruik van een website, social media of (digitale) krant/nieuwsbrief? Vraag aandacht voor de campagne door het plaatsen van een bericht. Desgewenst leveren wij een tekst aan.

KBO Hoeven WZZHM.JPG
Bericht van KBO Hoeven over de campagne