Inspiratie

Wil jij graag helpen om de campagne onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk Limburgers? Al meer dan 100 vrienden (gemeenten, bedrijven, verenigingen) gingen je voor. Lees op deze pagina meer over wat er tot nu toe in gang is gezet, en doe hiermee inspiratie op hoe je zelf een steentje kan bijdragen. 

Kom met ons in contact door een e-mail te sturen aan: mijnbreincoach@maastrichtuniversity 


E-mail banner

Hoeveel mails sturen en ontvangen we per dag? Voor de meesten van ons is dat best veel. Daarom is mail een hele doeltreffende, én makkelijke, manier om mensen te bereiken. Download één van de mailbanners en plaats deze in je handtekening onder aan je mail. 

mail_banner_aubergine.jpg
mail_banner_gitaar-spelen.jpg
Voorbeeld e-mailbanners
Voorbeeld e-mailbanners
Voorbeeld e-mail
Voorbeeld e-mail

Social media actie

Ook op Facebook en Twitter vragen wij aandacht voor de campagne. Dit doen wij door acties uit te zetten, zoals het kunnen winnen van vrijkaarten bij het delen van ons bericht. Wij 'taggen' de sponsor uiteraard altijd, zodat je (naast het aansluiten bij een maatschappelijk belangrijk gezondheidsinitiatief) ook naamsbekend voor je bedrijf of vereniging creëert. Roda JC en Philharmonie Zuid Nederland zijn je al voor gegaan! 

Twitteractie Roda JC
Twitteractie Roda JC

Posters 

Deze ouderwetse vorm van campagne voeren werkt nog altijd goed! Vraag kosteloos A3 formaat posters bij ons aan, deze worden per post aan je opgestuurd of brengen we een keer langs. Voorwaarde is dat je ze op een zichtbare plek ophangt (bijvoorbeeld: op je raam aan de straatkant, in een winkel, sportclub, bedrijf)

Poster in Dost Market, Roermond
Poster in Dost Market, Roermond
Posters voor het raam
Posters voor het raam

Publiekslezing of informatiestand

Tot februari 2019 verzorgen wij kosteloos lezingen en workshops over hersengezondheid en preventie van dementie. Ook hebben we genoeg materiaal om een leuke informatiestand in te richten voor markten en beurzen.

Presentatie Continium Discovery Center, Kerkrade
Presentatie Continium Discovery Center, Kerkrade
Informatiestand Parkstad Zorgbeurs
Informatiestand Parkstad Zorgbeurs

Plaats een bericht

Maak je gebruik van een website, social media of (digitale) krant/nieuwsbrief? Vraag aandacht voor de campagne door het plaatsen van een bericht. Meer dan 100 gemeenten, bedrijven en verenigingen gingen je voor! Desgewenst leveren wij een tekst aan. Download een leuke poster erbij om het bericht meer uitstraling te geven.

Bericht van Meander over de campagne
Bericht van Meander over de campagne