Inspiratie

Wil jij graag helpen om de campagne onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen? Al meer dan 100 vrienden (gemeenten, bedrijven, verenigingen) uit Limburg gingen je voor. Ook West-Brabant gaat in 2021 campagne voeren met ons materiaal. Lees op deze pagina meer over wat er tot nu toe in gang is gezet, en doe inspiratie op hoe je zelf een steentje kan bijdragen. 

Meer weten? Mail ons: mijnbreincoach@maastrichtuniversity 


E-mail banner

Hoeveel mails sturen en ontvangen we per dag? Voor de meesten van ons is dat best veel. Daarom is mail een hele doeltreffende, én makkelijke, manier om mensen te bereiken. Download één van de mailbanners en plaats deze in je handtekening onder aan je mail. 

mail_banner_aubergine.jpg
mail_banner_gitaar-spelen.jpg
mail_banner_museumbezoek.jpg
Voorbeeld e-mailbanners
Inspiratiepagina.png
Voorbeeld e-mail

Social media actie

Ook op Facebook en Twitter vragen wij aandacht voor de campagne. Dit doen wij door acties uit te zetten, zoals het kunnen winnen van vrijkaarten bij het delen van ons bericht. Wij 'taggen' de sponsor uiteraard altijd, zodat je (naast het aansluiten bij een maatschappelijk belangrijk gezondheidsinitiatief) ook naamsbekend voor je bedrijf of vereniging creëert. Roda JC en Philharmonie Zuid Nederland zijn je al voor gegaan! 

Inspiratiepagina3.png
Twitteractie Roda JC

Posters 

Deze ouderwetse vorm van campagne voeren werkt nog altijd goed! Je kunt alle posters meteen downloaden op deze website. Hang ze op een zichtbare plek! (bijvoorbeeld: op je raam aan de straatkant, in een winkel, sportclub, bedrijf). Dankjewel! 

Per gemeente is een beperkt aantal campagnematerialen beschikbaar. Mocht je budget beschikbaar hebben dan drukken wij graag bij.

Dost_market_Roermond-003b1667.jpeg
Poster in Dost Market, Roermond
915aa948-2e6a-4ced-b9f5-7aa0e2237db4.jpeg
Posters voor het raam

Publiekslezing of informatiestand

Onze wetenschappers verzorgen graag lezingen en workshops over hersengezondheid en preventie van dementie. We hebben veel inspirerende presentaties en middelen! Neem contact met ons op.

018HRmedicijn.jpg
Presentatie Continium Discovery Center, Kerkrade
4ba8b491-1064-41f1-a263-ebb08346a618.jpeg
Informatiestand Parkstad Zorgbeurs

Interview of berichten?

Maak je gebruik van een website, social media of (digitale) krant/nieuwsbrief? Vraag aandacht voor de campagne door het plaatsen van een bericht. Meer dan 100 gemeenten, bedrijven en verenigingen gingen je voor! Desgewenst leveren wij een tekst aan. Download een leuke 'advertentie' om het bericht nog meer uitstraling te geven.

Meander.png
Bericht van Meander over de campagne