Wandelend door Roermond

Roermond heeft gister bezoek gehad van de campagne ''we zijn zelf het medicijn''!

Kay Deckers en Irene Heger, beiden werkend binnen de campagne, hebben een heuse wandeltocht door Roermond gemaakt om met mensen in gesprek te gaan over de campagne en materiaal uit te delen aan onze vrienden van de campagne. 

In het Medisch Centrum Bredeweg verwelkomt onze leuke banner je bij binnenkomst. Op verschillende plekken in het pand zijn posters en folders te vinden. 

MC Bredeweg.jpeg

In winkelcentrum Donderberg zijn we erg blij met onze nieuwe vrienden de Readshop en Dost Market. Beiden hebben een leuke poster uitgekozen om op te hangen in hun pand. Ga jij voor verse aardbeien, of toch voor een leuke cursus Spaans?

Readshop Roermond.jpeg
Dost market Roermond.jpeg

Via Groepspraktijk 't Raadhuis, FysioGroep Maasniel en Vers en Vleesboerderij Schreurs zijn we uiteindelijk het hart van Roermond ingewandeld, waar onze posters te zien zijn bij de Greenshop, TheaterHotel De Oranjerie en het Stadskantoor. 

Fysiogroep Maasniel.jpeg
Schreurs Roermond.jpeg
Greenshop Roermond.jpeg
Stadhuis Roermond.jpeg

We zijn erg blij met onze nieuwe vrienden in Roermond. Hoe meer mensen samen met ons de boodschap verspreiden dat een gezonde leefstijl goed is voor de hersengezondheid, hoe meer mensen we uiteindelijk bereiken! Dat de campagne voor ons als onderzoekers ook (hersen)gezond is, blijkt wel uit het aantal gelopen stappen gister. Veel beter dan een dag achter je bureau! 

Stappenteller.jpeg

Deel deze pagina