We zijn zelf het medicijn in de regio Utrecht in september

In september is We zijn zelf het medicijn op veel plaatsen in de regio zichtbaar. Steeds meer gemeenten en organisaties sluiten zich aan en verspreiden de boodschap. Rond Wereld Alzheimer Dag zijn er veel activiteiten in de regio Lekstroom, daarnaast is de campagne zichtbaar op de volgende evenementen: 

Voorlichtingsavonden over dementie in Lopik 

Tijdens voorlichtingsavonden over dementie in de 7 kernen van de gemeente Lopik heeft de camapge een plek. Mensen krijgen folder, boekenlegger of een kaartspel. 

Meer informatie op: Themabijeenkomsten in Lopik over de omgang met mensen met dementie | Alzheimer Nederland (alzheimer-nederland.nl)  

 

Vitaliteitstesten in Wijk bij Duurstede 

Deelnemers aan de vitaliteitstesten in Wijk bij Duurstede krijgen een folder en een pakje kaarten van We zijn zelf het medicijn. 

Meer informatie op: Vitaliteitstesten in Wijk bij Duurstede voor 55-plussers | Gemeente Wijk bij Duurstede 

Bibliotheek Angstel Vecht en Venen deelt boekenleggers uit 

In de bibliotheken van IJsselstein, Vianen, Leerdam en Houten is in september de hele maand aandacht voor We zijn zelf het medicijn. Er zijn koffieochtenden met buurtsportcoaches met voorlichting over bewegen en de invloed daarvan op je hersenen en in Houten is op 15 september de workshop Vitaal Gezond en in Vianen. 


Deel deze pagina