Actief en ontspannen met FitWalk in Gorinchem

FitWalk Gorinchem is opgericht door Monique den Breejen en Susanne van der Meer. Beiden hebben een passie voor een gezonde leefstijl en willen bijdragen aan een positievere gezondheid in Gorinchem en omgeving. Bewegen in de buitenlucht staat bij FitWalk Gorinchem centraal. Dit draagt bij aan zowel je fysieke als mentale gezondheid.

FitWalk Gorinchem biedt diverse trainingen aan. FitWalk Power is krachtig wandelen, afgewisseld met gevarieerde oefeningen. De training duurt in totaal één uur. We starten met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Na afloop drinken we een kopje thee. Iedere training is anders door de verschillende routes en oefeningen. Je bent van harte welkom om een gratis proefles FitWalk Power mee te doen.

FitWalk Mind is ontmoeten, maar vooral ont-moeten. Even weg van de stress van alledag.

FitWalk Mind is ontspannen wandelen in de natuur gecombineerd met invloeden uit mindfulness, yoga, tai chi, ademhalingstechnieken en meditatie.

Je leert om meer in het 'nu' te zijn, dit werkt door in je dagelijkse leven. We wandelen met een groep van maximaal 10 deelnemers. Iedere les heeft een ander thema en duurt anderhalf uur, inclusief een kopje thee. Er starten meerdere keren per jaar diverse cursussen. Ook individuele sessies zijn mogelijk. FitWalk Mind wordt gegeven in het Lingebos.

fitwalkgorinchem@gmail.com

FitWalk_logo.png

Monique den Breejen

Bewust en energiek leven

Wandel- en natuurcoaching gericht op hormoonbalans

In een op maat gemaakt traject begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl door jouw hormonen in balans te brengen. Stap voor stap integreren we een gezonde leefstijl in jouw dagelijks leven met als doel een blijvende leefstijl verandering. Hierdoor voel je je fitter en krijg je nieuwe energie om de dingen te doen die jij belangrijk vindt.

Het is de bedoeling dat je na mijn begeleiding zelf gezonde keuzes kan maken en beschikt over basiskennis om je lichaam en geest te voorzien van datgene wat het nodig heeft. Daarom zal ik jou gedurende het traject alles over voeding, beweging en stress leren wat belangrijk is, zodat je uiteindelijk zelf in staat bent om de juiste keuzes te maken.

Samen kijken we waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Weten waarvoor je het doet, vergroot de kans dat je je leefstijl verbetert. Kies voor de juiste hormoonbalans met een leefstijl die bij je past. Ieder lichaam en iedere geest is anders, daarom is de coaching helemaal op jouw persoonlijke situatie afgestemd.

 

Logo Monique den Breejen.jpg

Susanne van der Meer

06-45426417


Deel deze pagina