Hoe hoog is jouw CQ? 

Anna Willems, nieuwsgierigheidsdeskundige

Hoe hoog is jouw CQ (curiosity quotient) oftewel jouw nieuwsgierige intelligentie?
Nieuwsgierigheid is een superpower. Wist je dat nieuwsgierige mensen gelukkiger en succesvoller zijn? Recente studies tonen aan dat nieuwsgierigheid zelfs kan helpen in de preventie van dementie.

De vaart waarin we leven en onze dagelijkse routine laten niet altijd ruimte voor eindeloze verwondering. We vergeten om ons heen te kijken, te vragen of gewoon even te turen. En dat is zonde.

Niemand weet precies hoe de uitdagingen waar we vandaag voor staan eruit zien in 2050. Een ding is in ieder geval zeker, nieuwsgierige mensen zijn nodig om complexe vraagstukken klein, oplosbaar en laagdrempelig te maken.

Jouw nieuwsgierigheid meteen een boost geven? Ga naar: www.thecuriousschool.com/boost en download het e-book en een video om jouw nieuwsgierige intelligentie te trainen. 

Anna Willems is nieuwsgierigheids expert, public speaker, mindset trainer en oprichter van The Curious School. Ze weet alles van nieuwsgierigheid, innoveert, faciliteert, traint en presenteert.
Het is haar missie de wereld een stukje nieuwsgieriger te maken, want nieuwsgierigheid ontvlamt de skills van de toekomst: van creativiteit en ondernemerschap tot innovatiekracht en inlevingsvermogen.

Nieuwsgierig?: www.thecuriousschool.com

Of kijk de video op youtube.

marjelle